Проблем с качването на домашните
Здравейте,
Имам затруднение с качването на първото си домашно. Получих e-mail, който ме подсеща да си кача домашното в страницата на SoftUni Judge "най-късно до четвъртък (12.05), 23.59 часа.". Проблемът ми е, че не виждам къде е бутонът за качване на домашното. Проверих и в другите страници.
В страницата на курса пише, че няма домашно (https://softuni.bg/trainings/1372/programming-basics-may-2016).
В профилът ми на секцията "Домашни" също не виждам бутон за качване на домашното.
Домашните са самият код, нали ? Най-вероятно това е глупав въпрос, но предпочитам да го задам вместо да пратя нещо грешно.
Единственото, което съм направил, е да си проверя кода в Judge, а не знам всъщност дали това е самото "качване" на домашното или трябва някъде другаде да го кача. Има вероятност да съм изпаднал в кумичната ситуация да няма в момента домашно изобщо, но дори това да е така, ако получа отговор, ще знам за следващия път как и къде да си кача домашното, когато има такова. Пропуснах да спомена, че съм онлайн форма на обучение, ако има някакво значение за качването на домашните.
Благодаря Ви предварително.