Оценки от поправката на Web Fundamentals
Някок знае ли кога ще има резултат от изпита на 09.05? Очаквах проверката да е доста по-бърза, съдейки по малкият брой на хората в залата.
Някок знае ли кога ще има резултат от изпита на 09.05? Очаквах проверката да е доста по-бърза, съдейки по малкият брой на хората в залата.
Аз още нямам оценка, дали има някаква яснота кога ще излезнат? Наистина в залата бяхме около 10-15човека. Аз много се учудих, че сме толкова малко.
Да не отварям нова тема, но и аз се интересувам от оценките по JS. Някой нещо по въпроса знае ли ?
Надявам се някой от екипа на софтуни да ни отговори, и аз нямам оценка все още... Не ми е ясно защо проверката на 10 изпита отнема също толкова време колкото и на 100 та може би и повече - на първия изпит...
Вече има оценки и сертификати.
Добре са излезнали, но тъй като много се заговори за кредити и вчера погледанх с 3.97(6 кредита) по html имах 88 кредита общо. Днес с 4.82(4 кредита) по html имам 83 кредита общо.
Не разбирам как -2 кредита по html доведоха до -5 на общите? :)
И защо въобще са ни намаляни кредитите, идеята беше да се увеличат за оценки над 5, а за тези под 5 да се запазят за завареното положение максимален брой кредити. Ние все още сме заварено положение- сега завършваме front-end по старата програма.
Абсурдно е това! Целия ни Фронтенд си е по Софтуни 2.0, включително поправките и не трябва да бъде оценяван по 3.0!!!