Избор на група за упражненията
Здравейте, колеги!
Получих мейл за избор на група за упражненията за курса, предполгавам вие също. Но стигам до там само да избера коя група ще посещавам, без опцията за записване. И при вас ли е така или поблемът е при мен? Избирам групата, но не мога да се запиша и в момента, в който изляза от страницата, изборът ми не се запазва.
Исках да се запиша за втора група, но то все си стои на първа. В такъв случай, като се чекирам, ще ми бъде ли зачетено присъствието?
Ами аз мисля че, присъствията по зали нещо не работят, защото като си вляза в профила на присъствия и всички пъти ме е отчело в Open Source, а пък аз там занятия изобщо не съм имал, така че чекирането е просто, че си била, явно няма значение къде.
Това е така поради причината, че има само един апарат за чекиране, който е настроен за Open Source залата и няма как да знае ние в коя зала сме. Но идеята ми беше за чекирането по час, дали има значение за коя група сме записани и в колко часа се чекираме? Например ако съм първа група, но успея да отида за втора или забравим да се чекираме с идването и се чекираме по-късно.