Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият.
Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание.
Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Здравейте,
аз доста позакъснях с домашните и тепърва ще започвам да ги обработвам. Най-вероятно съм пропуснала, но къде трябва да ги изпратя? Или директно при представянето на курсовият проект?
Както и - има ли някакви ограничения за страници? Някакви изисквания за шрифт и оформление?
Благодаря предварително.
Здравейте,
Няма значение, че сега започвате с домашните, както и миналата година, крайният изпит, ще бъде устен, по време на него ще разкажете подробно как сте разработили всяко едно домашно и защо е било нужно изработката му (как това нещо ще подобри сайта Ви и защо). Нямаме изисквания за шрифт, страници и оформление. Ако ще Ви е по-лесно може да изготвите презентация, по която да разказвате. По време на изпита, изпитващият може да поиска от Вас, да покажете всяка една от работите си, така че е необходимо, те да са или със Вас на флашка, или качение в Google Drive, за да може да ги видим.
Лек ден!
Здравейте,
бяхте казали, че ще качите файл, на който да се запишат тези, които искат да се явят онлайн на изпита. Вече остават 2 седмици до изпита и искам да попитам кога ще има такъв файл и дали всички ще се явяваме на 2-ри?