[Отборна работа] Отборите са разпределени
На вниманието на всички колеги, тъй като няма съобщение тук във форума от екипа, нито пък съобщение по мейл: Отборите са разпределени, можете да видите с кого ще работите тук.
На вниманието на всички колеги, тъй като няма съобщение тук във форума от екипа, нито пък съобщение по мейл: Отборите са разпределени, можете да видите с кого ще работите тук.
Точно се чудех дали да пусна тема или е прекалено спамърско :D
Иначе наистина е странно защо така се появи без да ни е известено никъде.
И всички да си гледат контактите, които са оставили в профила си!
Моя отбор още го търся. Наистина доста колеги не са си сложили никакви контакти. Би било хубаво всички да си прегледаме профилите още веднъж :)
Интернета е малко бавен, така че моля ви да изтриете излишните коментари :)Забелязах, че отборите си имат имена, интересно дали имат значение или са произволно генерирани. Нашият например "SLUIS" в google ми показва,че е град в Холандия :)
Май имат някакво значение. Нашият отбор се казва "NAR SHADDA", което явно е от игра на Star Wars и е име на някаква луна (Google).. :D
Мисля че всички имена са от Star wars. Името на моя отбор е Dagobah, което е планета в сектор Sluis.. Dagobah - wiki article
А какво означава "Haruun Kal"?
Принципно означава, че не си допусната до отборна, но тъй като е все още рано, ако пишеш на екипа може би ще те включат в някой от отборите.
Еми, аз съм си спамър :D
Потвърждавам за контактите, остана само още едно момче от нашия отбор, събрахме се за няколко минути, не си представям какво щеше да бъде ако трябваше да се съберем от мейлите...
Е вие сте се събрали мега сериозен отбор...Под 10мин след като излезе разпределение 3ма да сте на линия :D
Аз успях да намеря само един от съотборниците. От утре ще ги търся с адвокат.