ВСУ Варна и Софтуни
Добър вечер на всички!
Абе седя си аз у нас разцъквайки в Нета и на какво попаднах:
"Кандидат-студентите, завършили успешно въвеждащ курс в „Софтуерен университет“ ООД могат да кандидатстват във ВСУ „Черноризец Храбър“ на общо основание с признаване на изпита от въвеждащият курс като оценка от кандидат-студентски изпит по Информатика за специалност „Информатика и компютърни науки“.
Интересно ми е как стоят нещата с това? 10 клас съм и след някоя друга годинка ще ми се наложи да кандидатствам в университет. ВСУ "Информатика и компютърни науки" добър избор ли е? Има ли хора от там, които могат да изкажат мнение? В математическа гимназия съм, но определено математиката не ми е при сърце така че ще помоля да не ми давате предложения за ФМИ - там не е моето място. Ще се радвам да прочета различни мнение за различните университети и като цяло ме интересува дали ВСУ е сравнително добро място на ниво България. П.С наясно съм с факта, че ако искам да стана кадърен място като университет няма да ми помогне, просто така или иначе ще ми се наложи да уча висше, въпросът е къде - БЕЗ ФМИ!!
Лека вечер!
Прав си. Семестриалната такса е 1200лв.