Изпит Photoshop
Здравейте!
Бих искал да попитам някой знае ли какво ще представлява изпита по photoshop и какви задачи ще се дават?
Благодаря.
Здравейте!
Бих искал да попитам някой знае ли какво ще представлява изпита по photoshop и какви задачи ще се дават?
Благодаря.
Информацията на колегата borislav9212 е точна, не знам защо има дадени минуси. Ще има две или три задачи от изучавания материал, включващи: слоеве, маски, трансформации, ретуш, шейпове и векторни пътечки, малко тонални и цветови корекции, евентуално някой елементарен екшън. Можете да видите материалите от предните изпити. Ще са необходими 60 от 100 точки за сертификат.
Аз използвам темата, за да задам също въпрос за изпита.
Записан съм за онлайн обучение, а самият изпит присъствен ли е, т.е. трябва да се пътува до София ? И нашата машина ли трябва да си носим за изпита :)
Изпитите винаги се провеждат присъствено в сградата на Софтуни, без значение дали си онлайн или редовна форма на обучение. Няколко дни преди изпита ще получиш мейл за записване, в който ще ти дадът номер на мястото. Там може да посочиш, че искаш да позлжваш настолен компютър, но ако имаш възможност си вземи лаптоп(ако имаш), че компютрите са ограничен брой и не се знае дали ще има за всички, зависи колко човека ще има записани за настолни компютри. Така че ако имаш си го вземи, да не останеш без компютър.
Благодаря, явно отново са качили материалите от стария курс и на СофтУни сайта-чудесно!