Заплатих курса, но нямам достъп до материалите
Здравейте, заплатих онлайн с дебитна карта, системата показва, че съм платила, но нямам достъп.Отпратих запитване и на вашия email, но нямам отговор, а курсът вече започна.Моля за съдействие.
Здравейте, заплатих онлайн с дебитна карта, системата показва, че съм платила, но нямам достъп.Отпратих запитване и на вашия email, но нямам отговор, а курсът вече започна.Моля за съдействие.
Здравейте!
Аз имам същият проблем като vesiko!
Заплатих присъствието си онлайн с карта, от СофтУни чрез мейл потвърдиха плащането ми, но два дена след започването на курса нямам достъп до материалите. Отново изпратих мейл с обяснение по темата, но писмото ми остава до момента без отговор.
Остава ми и друго - горчив вкус в устата! Като нов потребител си давам сметка - много неща тук са неясни и мудни сякаш.
В обяснението на курса за онлайн обучението бе написано следното:
"Онлайн: Ако запишете онлайн обучение имате достъп до всички видео лекции и материали от курса, както и възможност да предавате своите домашни за проверка."
Никъде не се споменава, че записалите се онлайн няма да гледат в реално време занятията. Като добавим и липсата на достъп след качването на материалите, се чудя обучаващите се онлайн ще успеят ли да предават домашните си в срок и т.н.
Както кавам и в писмото си до СофтУни, надявам се скоро този проблем да бъде разреша и да получа реален достъп до всички материали от курса!
Поздрави,
Елица
P.S. Към този курс ще има ли затворена fb група за дискусии с останалите участници на курса без значение от формата - присъствена или онлайн?
Здравейте,
Благодарим ви, че ни помагате да подобрим процеса на записване за отворени курсове.
Може ли да потвърдите, че проблемът още е налице?
Достъпът до материалите на "отворените" курсове не е наличен, без значение дали са минали или текущи.
Системата иска регистрация и дори след това отново отказва достъп с аргумент "изчакайте ново издание на курса".
Благодаря!
Вече всичко е ОК. Материалите към курса се отварят и системата отчита, че съм записана онлайн.
Благодаря!
А имате достъп ли до материалите в минали курсове?
Благодаря!