Visual Studio 2010 , след 30 дни пробен срок !!!!
Здравейте ,
ако някой може да помогне , относно Visual Studio 2010 за C#
Тъй-като ми е по удобно да работя на тази версия , я инсталирах от сайта на Вижуъл
но само със 30 дни свободно ползване от настолният ми комютър , вчера ми поиска ключ
нормално имам само свободно ползване на 30 дни .Опитах от друг настолен да изтегля Visual Studio 2010, и на моят лаптоп да я инсталирам но пак ми иска този кей , при условие че от друго IP на друг настолен комютър , за да ме сметне за нов абонат и пак не иска.Пробвах да изтрия старото и да инсталирам новото , но пак не ми дава да работя .В нета намерих и ключ КЕЙ но пак не работи YCFHQ9DWCYDKV88T2TMHG7BHP , отново не иска .
Въпроса ми е , ще може ли пак да работя на 2010 , или да си свалям 2013 или 2011
Добре , Жоре
а все пак , защо ми иска този ключ като искам примерно 2010 да си я инсталирам , и то не от сайта на Вижуъл / в който вече не мога да ползвам свободно пробно 30 дена /
а от сайт , в който го има за свободно ползване и пак ми иска ключ , и не желае да се инсталва
просто ми е интересно каде е проблема .
Зависи коя точно версия ползваш. По принцип Visual Studio не е безплатно. Има определени версии, които са безплатни.
Без значение от къде точно си свалял Visual Studio, ако си свалил версия, която е платена (и щом ти иска ключ, значи точно такава си свалил) ще ти иска ключ след пробния период.
Имаш 2 варианта или сваляш безплатна версия (Express или Community Edition) или платена и си търсиш ключ някъде по мрежата. Моят съвет е да си свалиш Community Edition както писах по-горе, има всички нужни функции, опции и т.н. и е Free.