[Teamwork] Екипна работа по Web Fundamentals
Здравейте!
Искам да попитам дали вече е изтекъл срока за записване за екипен проект по Web Fundamentals - Feb 2015, понеже не ми излиза прозорец за записване, пък и нямам имейл.
Благодаря предварително!
Здравейте!
Искам да попитам дали вече е изтекъл срока за записване за екипен проект по Web Fundamentals - Feb 2015, понеже не ми излиза прозорец за записване, пък и нямам имейл.
Благодаря предварително!
До колкото знам записването трябва да бъде до Неделя включително, относно имейлите - май нямаше този път, поне аз не помня да съм получавал. Също така помня, че четох някъде из форума за това, че няма да има екипни проекти за онлайн студентите - не искам да създавам слухове или да спекулирам, напълно възможно е да не съм разбрал правилно. Най-добре се свързи със СофтУни и питай екипа - https://softuni.bg/contacts (Коментара на Filkolev)
Екипни проектни за онлайн студентите от ниво 1 има. Няма такива за записаните под формата на fast-track.
Благодаря ти!
Аз не съм онлайн, а присъствено. И аз разбрах, че ще бъде до неделя записването, но така и няма къде да потвърдя, че искам да участвам в екипен проект. И затова си мисля, че може би е изтекъл срока или има някакъв друг проблем.
Ако си записана присъствено обучение в ниво 1 - пиши на екипа през формата за контакти.
Но ако си записана само за този курс, доколкото разбрах няма да имате екипни проекти.
Има екипни проекти, моята група сме само Fast Track.
При мен през платформата на softuni пристига покана за участие и аз приех.
@ Anna Tsarnakova, още ли си без екип?
Имам вече екип. Писах на екипа на СофтУни. Всичко е наред. Благодаря ви за отговорите!