Формиране на оценка от изпит - Август 2015
Здравейте,
Имам питане относно новото въведение за разпределение по екипи и оформянето на крайната оценка от изпита.
Нашият екип имаме фейсбук група и вече започна обсъждане на проблеми и задачи от домашната работа. Тъй като там се задават въпроси и съответно се отговаря на тях , по този начин се намалява активността във форума, която всъщност носи бонус точки...
Смятам, че трябва да се намалят процентите активност във форума - поне за тези, които са присъствена форма и да се добавят бонус точки от активност в съответната група в екипа.
Очаквам вашите коментари по въпроса.
Ако ще се дават бонус точки да пратя на софтуни скритата група която сме си направили 8 колеги да си пишем и да не ходя на следващия изпит, че доста неща сме изписали :) А и ще записвам разговорите които си водим докато учим и ще ги пратя на аудио файл Наков да ги слуша :) :) :)
Значи, ако няма бонус точки, ще е най-добре... ама нали трябва да се отсеят хората.
Не смятам, че ако 2-ма човека имат 100% верни задачи на изпита , единият не е участвал във форума, а другият е и този който е имал време да пише глупости във форума, да се смята за по-добър ,нали ?
Вижте какво ,пак не ме разбирате ...аз нямам предвид да се дават бонус точки наляво и надясно, просто ако ще има такива да са адекватни.
П.С леле бях забравила какво е да пишеш по форуми :D
Тези точки са бонус и се дават за това че помагаш и че имаш желанието да го правиш, а не колко поста и коментара си направил тука или кадето и да било Facebook, Skype и т.н. Лично аз го правя безрезервно и не се надявам на тези точки.Изкараи 100% на изпита , и напиши едно хубаво CV и хората ще те оценят адекватно, а не по форумна активност.
"Не смятам, че ако 2-ма човека имат 100% верни задачи на изпита , единият не е участвал във форума, а другият е и този който е имал време да пише глупости във форума, да се смята за по-добър ,нали ?"
Пак си идваме на думата, че просто не искате някой да има повече от вас само защото е имал време да участва във форума.
Аз ги гледам от другата страна, ако двама човека имат еднакви резултати и единия е отделил време да помага на други хора във форума мисля, че е съвсем редно повече точки да има този който е помагал.
Това, че нямате време за нещо не означава, че никой не трябва да взима бонус точки за това, аз лично нямам много време да ходя на лекции хайде да махнем и точките за присъствие, че нещо не ми се струва чесно ;)