Въпрос за "Web Fundamentals" курса
Здравейте,
виждам, че започва този курс скоро: https://softuni.bg/trainings/1250/web-fundamentals-html-css-november-2015
Въпросът ми е - това същия курс ли е, като курса включен във Front-end? Питам, защото по принцип, за да съберем кредити за диплома, трябва да запишем 2-3 отворени курса и този ми е интересен за тази цел, но ако е същия, като включения в основната програма, няма никакъв смисъл да го записвам, защото така или иначе ще стигнем до него.
Добри въпроси задавате. И мен ме интересуват отговорите им. Но мен лично ме интересува третата хипотеза: ако отворения курс Web Fundamentals е идентичен като едноименния от Front-End и ако взема успешно изпита от отворения курс, после ще може ли да пропусна курса от Front End -а? Да речем, че целта ми е да придобия по-бързо знания.
Ами за JAVA специално - карахме го заедно, в смисъл - студентите от СофтУни бяхме с вас, от "отворения". Така че там при всички положения има пълно съвпадение.
То съвпадение има ама нали и затова си платихме сто лева изпита де. Поне се надявам да се признаят кредитите.