StyleCop Problem
Отстрани като цъкна десен бутон и са ми изчезнали двете иконки на style cop :O Reset-нах си настройките на Visual Studio,преинсталирах го и пак нищо :/
Отстрани като цъкна десен бутон и са ми изчезнали двете иконки на style cop :O Reset-нах си настройките на Visual Studio,преинсталирах го и пак нищо :/
Аз имам малко особен проблем със StyleCop, ползвам VS2015 и R#10. StyleCop го използвам интегриран от R#, но не мога да му правя настройки по избор. Като натисна денсен бутон на солушъна не ми се появяват опции за StyleCop. Иксам да подчертая, че StyleCop си работи нормално и отчита грешките.
Здравей,
Ако StyleCop-a на R# ти зачита грешките, какъв е смисъла да имаш допълнителнo тези опции? Поне аз си мисля, че е такава логиката, която се крие зад това. Ти пак си имаш този "scanner", и с помощта на R# можеш директно да си autocomplete-неш всички грешки в проекта(които нарушават правилата на R# и StyleCop) и т.н. Аз самия имах преди време инсталирани два StyleCop-a: единия "Visual StyleCop", а другия "StyleCop by JetBrains" и ми излизаше една неприятна грешка, когато се опитвах да се добера до опциите на Visual StyleCop. Затова те съветвам да си го оставиш така- опцията да имаш вграден StyleCop под R# e по-добър вариант от това да ги имаш поотделно. :)
Поздрави!
ПП: Отворих тема в stackoverflow - може да видиш какво ми споделиха там хората.
Благодаря много, но аз имах друго в предвид. На изпита има задача, която изисква настройка на StyleCop, а всъщност аз не мога да отворя този прозорец <a href="https://www.google.bg/search?q=stylecop+settings&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwioi9vR08DKAhVG2SwKHVo6Dk8Q_AUIBygB&biw=1366&bih=631#imgrc=q2IJWCiW6WhixM%3A">това<\a>
Влизаш във VS --> Resharper --> Options --> Inspection Severity. Там имаш абсолютно всички настройки на StyleCop- снимка.
Поздрави!
Много благодаря