Формула за изчисляване на оценките
Коя е е формулата да си изчислим оценката от изпита. Аз намерих ето тази в нета: (student scored points / maximum points) * 6
Изглежда ми вярна, дали тази е точната формула която ни трябва?
Коя е е формулата да си изчислим оценката от изпита. Аз намерих ето тази в нета: (student scored points / maximum points) * 6
Изглежда ми вярна, дали тази е точната формула която ни трябва?
Вече можем да си видим оценките като oтидем в профила си -> Обучения -> Софтуерно инженерство.
А тези точки който са там преди оценката, някой знае ли как се изчисляват. Аз имам 110 точки и оценка 6.00.(На изпита имам 600 точки и съм от PB Март.)
80 от изпита, 10 от домашни, 10 от менторски събирания и 10 от участието ти във форума, ако си присъствено.
100 от изпита и 10 от участието ти във форума, ако си онлайн.
Това е от уводната презентация за PB март 2016:
Да онлайн съм и аз така си помислих, явно всеки изпит носи 100 точки.(Или поне този носи толкова)
Някой знае ли максималния брой кредити,които се вземат от изпита Programing Basic,понеже имам оценка 5.70,а имам само 3 кредита от изпитът.
В момента ги коментираме в ето тази тема -> https://softuni.bg/forum/9302/kolko-krediti-davat-za-mart-2016
Оценките от Programming basica вече са налице, но нещо не ми е ясно как се начисляват кредитите? Някой има ли представа? Аз имам оценка 5,50 (80 точки) и са ми дали само 3 кредита, не трябва ли да са 9 кредита?Онлайн студент съм.