Въпроси и критики, които не вълнуват само мен!
Въпроси:
1. Таксата, която трябва да заплатим включва ли 50-те лева ? 360 или 310 трябва да внесем в банката ?
2. Ако се запишем Онлайн, нещо спира ли ни да посещаваме присъствените лекции и упражнения, когато имаме време и когато има свободни места в залата ?
3. Получихте ли имейли с повече информация, как може да се достигне до стипендия (тези, които са с максимум точки).
4. Сертификат трябва ли да получим за този Модул ?
Критики:
1. Програмата не е ОК, повечето (всички) хора учат или работят ... упражненията, доколкото гледах програмата, са или сутринта от 10, или от 14 часа, а лекциите са от 14 и 18 (всички ще се наблъскат в групата от 18 часа).
2. Липсата на домашни за мен не е ОК, едно е да решаваш в клас .. и евентуално да получиш помощ при проблем или друг да ти решава задачата, друго е да си блъскаш главата вкъщи и да научаваш повече. Може да се добавят домашни, които са пожелание ... дори без judge тестове или не знам ... но за мен не е ОК.
3. Липсата на домашни донякъде прецаква учащите ОНЛАЙН, разбираемо по какви причини.
Много си прав колега напълно съм съгласен с теб. Задачите са си еднакви и за редовната форма и за онлайн, важното е да имаш желание да ги решаваш и да се учиш.