Оценки от поправката на Web Fundamentals
Някок знае ли кога ще има резултат от изпита на 09.05? Очаквах проверката да е доста по-бърза, съдейки по малкият брой на хората в залата.
Някок знае ли кога ще има резултат от изпита на 09.05? Очаквах проверката да е доста по-бърза, съдейки по малкият брой на хората в залата.
Надявам се някой от екипа на софтуни да ни отговори, и аз нямам оценка все още... Не ми е ясно защо проверката на 10 изпита отнема също толкова време колкото и на 100 та може би и повече - на първия изпит...
Вече има оценки и сертификати.
Добре са излезнали, но тъй като много се заговори за кредити и вчера погледанх с 3.97(6 кредита) по html имах 88 кредита общо. Днес с 4.82(4 кредита) по html имам 83 кредита общо.
Не разбирам как -2 кредита по html доведоха до -5 на общите? :)
И защо въобще са ни намаляни кредитите, идеята беше да се увеличат за оценки над 5, а за тези под 5 да се запазят за завареното положение максимален брой кредити. Ние все още сме заварено положение- сега завършваме front-end по старата програма.
Абсурдно е това! Целия ни Фронтенд си е по Софтуни 2.0, включително поправките и не трябва да бъде оценяван по 3.0!!!
Здравете колеги
Веднага ще ви кажа за кредитите. Всички сме на това положение. Яом си ходила на поправка и резултата ти е след заветната дата 16,05,2016г. кредитите ти се дават по Софтуни 3.0. а именно според оценката. Аз имам същия проблем. 4.79 по JS Basics и вместо 9 имам 6. За три дни в профила си видях последователно 87 86 88 кредита. всеки ден различно. Сега само да припомня че след датата са ни необходими 170. Да ама ни остават един модул. Чистито WELCOME TO SOFTUNI 3.0.
Един въпрос ме мъчи. Като целия ни модул е по старата програма и не сме доволни от оценките си сега как ще се чвим на поправки или повишителни. Според мен няма как.