Грешна програма ? Programming Fundamentals - Extended - януари 2017
Здравейте, сравнявам програмите на двата курса, за да избера коя ще ми е по-подходяща, но виждам, че в разширената група е грешна програмата. В официалния имейл се казва, че лекциите са всеки вторник, а упражненията са събота и неделя. В програмата тук, са смесени лекциите и упражненията, т.е. присъстват и упражнения във вторник и лекции събота/неделя ? Фундаментално важно ми е кога са лекциите и кога упражненията, за това искам да знам дали има грешка или не?
https://softuni.bg/trainings/1568/programming-fundamentals-exended-january-2017
Това, че не сте гледали линковете от мейлите не извинява никого - там конкретно е описано кога започва и кога свършва курса като дати. Оисано е, че за да се продължи с професионалното развитие трябва да имате изкарано успешно с оценка над 3.00 Programming Fundamentals и се оказва, че не е задължително изкарването на Software Technologies за да се продължи (поправете ме ако греша). Това бе и причината да запиша разширения курс защото ще имам много повече време да затвърдя основните си знания и няма да мина нещата на бегом, но това си е мое мнение и не задължавам никого с него. Software Technologies винаги може да си го изкарате за себе си като прегледате лекциите и решите задачите това, че не сте минали изпит по дисциплината не вярвам да ви направи по-слаби програмисти.