проблем с прости пресмятания
Добър ден! Първия урок като ми го обяснихте задачите ги разбрах разписах ги няколко пъти в тетрадката после на word и от там джъджа, но сега тези прости пресмятания ме объркват пиша задачите дават ми грешка реших без проблем само първата може ли да ми обясните другите и да ми помогнете с тях, че да ги схвана и после да ги запиша два три пъти да ги науча? Благодаря Ви предварително!
https://softuni.bg/trainings/resources/officedocument/18654/exercise-problem-descriptions-csharp-programming-basics-bulgaria-october-2017
Значи аз говоря, че съм писал в джъджа задачите от първия урок, тези от втория се пробвах, но бъркам нещо явно в началото или в края на задачите, аз принципно и по математика съм така една задача я разбирам само като й напиша решението няколко пъти, при мен дру яче не става, да трябват ми решенията, но не за да ги препиша, а за да ги науча!
От втория, имаш в предвид прости пресмятания ли и за C# ти трябват
да за c#
за c# ми трябват, онзи линк, който съм качил в началато, сега вече ще помисля за смяна на начина, по който уча, пак казвам аз за втори път съм на занятие в софтерен университет и не знаех, че работят по тази схема с домашните това време много ме притиска и се притеснявам да не ме сложат на онлайн обучение.
благодаря ви много аз бих искал да попитам вие как се подготвяхте за курсовете, в началото на това ваше начинание да знам какво да променя и как да уча, за да ми е по- лесно в бъдеще, принципно се занимавам с много дейности но искам тези познания, които ще добия в курса да са ми като още едно ценно умение , тъй като възнамерявам да се занимавам с автомобилен дизайн?
Здравей,
и аз не съм хич в края :) , все още съм Basic, само, че Java, но ни остават само още 1 лекция. Това, което при мен е било успешно (за сега поне), е че ако не мога да си реша задачите значи нещо куца, както ти бях написала, и гледам видеа от една и съща тема, чета си, търся в нета, докато не изясня къде е проблема. Решавам всички възможни задачи, които намеря, а не само тези в документа за домашно. Накратко отделям много, много време...повярвай ми и аз се занимавам с много неща, но има ли желание...
В softuni има достатъчно ресурси, които да ти помогнат да се подготвиш. А във форума едва ли има задача, която да не е обсъждана по няколко пъти....просто се възползвай :)
Успех!
а според теб материалите в софтуерния университет , ще дадат ли някаква упора в дизайна, с който възнамерявам да се занимавам в бъдеще?
Това аз не мога ти кажа, но може би, ако попиташ някой от менторите или трейнъра ще ти даде инфо и насока :)