Tech Module натовареност
Здравейте,
понеже успешно завърших Programming Basics модула, трябва да реша дали да продължа обучението си в Tech Module. Имам няколко въпроса към вече преминалите го, най-вече относно натовареността на курса:
1) Колко лекции седмично има?
2) Курсовете Programming Fundamentals и Software Technologies заедно ли се провеждат или първо е единия курс от модула и след като се вземе е другия. Същия въпрос важи и за изпитите им.
Интересуват ме тези неща, понеже работя редовни 8 часови смени и програмирането ми е като допълнително занимание, но ако ще се захващам искам да знам, че ще ми стига времето, а не колкото да отбия номера. Моля, който е бил в подобна ситуация да помогне с инфо.
Благодаря предварително.
Благодаря. След всяка лекция и упражнение ли има домашно на двата курса?
Домашни има след всяко упражнение, като имат едноседмичен срок за предаване. След лекциите на Fundamentals също се дават задачи, които се водят Lab и не са задължителни, а само за практика. Като цяло домашните са 10% от крайната оценка (освен ако нямаш максимум точки - тогава нямат значение), така че не е проблем ако някоя седмица не успееш да ги предадеш (а и има готови решения в GitHub и по форума). Все пак е хубаво да ги правиш, тъй като с решаване на задачи се учи материала най-добре, особено за Fundamentals курса.
щом работиш.моя съвет е изкарай programing fundamentals extended.И аз съм на 8 часа редовна,и нямах проблеми.Другото което мога да кажа е че сега 1-2 месеца докато обявят следващия курс продължавай да учиш прочети книгата на Наков или нещо друго кодирай някакви неща,ше ти помогне доста като познаваш вече материала още с започването на изпита.