Инвестиция с Bitcoin?
Здравейте,
След семинара за Биткойн, аз леко казано се запалих по идеята- Инвестиране в Биткойн! Колебаех се дали да пускам изобщо тази тема във форума, но реших да се допитам и до вашата теза по темата и дори да ви дам предложение.
Какво мислите вие за Биткойна и цялата тази система със криптовалутите? Постоянно излизат новини в които се говори за разбити портфейли и откраднати милиони биткойни/етериум и т.н.
E, въпреки всичко аз реших да инвестирам 10-15% от парите си в биткойн...и не след дълго се запузнах със хора във България които инвестират също. Днес получих предложение за Алтернативно финансиране с биткойн, чрез дарения. Преводите са от портфейл на портфейл директни и получаваш 100% от сумата. Не съм от най-хазартните типове хора, и винаги се старая да не поемам голям риск. И тук идва главният въпрос на темата: Имате ли някакво предложение за инвестиция с биткойни и бихте ли участвали с мен в платформата за Алтернативно финансиране с биткойн, чрез дарения.
Ако някой се интересува или има някаква полезна информация ще се радвам да я прочета!
Благодаря! :)